GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Revendicați Geneshift acum și va rămâne al vostru pentru totdeauna

Aveți un cont Steam? Vă plac jocurile gratuite? Dacă ați răspuns da la ambele întrebări, ar trebui să dați o raită pe Steam și să luați imediat Geneshift.

Asta pentru că acest titlu din Early Access este gratuit pentru toată lumea pentru o perioadă limitată de timp. De acum și până mâine, 19 decembrie, puteți obține o copie gratuită pentru a păstra și juca titlul pentru totdeauna, ceea ce nu este o afacere proastă, având în vedere că prețul normal este de peste 8 euro.

Geneshift este un joc online de battle royale inspirat de jocul top-down cu și despre crima organizată, Grand Theft Auto 2 din 1999. În el jucătorii au două minute pentru a lupta pentru supremație pe o hartă plină cu vehicule, arme și power-up-uri, cum ar fi invizibilitatea și gloanțele care ricoșează. Ultima persoană care rămâne în picioare câștigă.

Dar spre deosebire de cele mai multe jocuri de battle royale, puteți continua să faceți progrese după ce muriți. Moartea te transformă într-un zombie, dar vei face respawn dacă poți ucide un oponent. Alternativ, puteți utiliza personajul zombificat pentru a căuta loot de care să vă folosiți în runda următoare.

În ceea ce privește motivul pentru care jocul este gratuit pentru o perioadă limitată de timp, dezvoltatorul Nik Nak Studios spune:

Fac acest lucru pentru a construi o bază de jucători pentru comunitatea noastră multiplayer. De asemenea, vreau și să văd că oamenii joacă jocul meu – am petrecut nouă ani de zile la acest proiect și sunt foarte încântat să primesc noi jucători. Așa că răspândiți vestea, spuneți-le prietenilor voștri și hai!

O versiune completă a lui Geneshift cu tot cu DLC-uri este disponibilă de asemenea pe Steam. Acesta vine cu o campanie pentru single player, alte cinci moduri PvP, articole cosmetice și multe altele. Ea este în prezent la reducere pentru 5,73 euro (de la 8,19 euro).

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button