PC&Consoles

Return to Lordran începe săptămâna viitoare

Dark Souls urmează să găzduiască evenimentul anual „Return to Lordran”, alături de jucători din toată lumea care vor reveni în, surpriză, Lordran! Începând cu data de 4 octombrie (5 octombrie la noi), primul jocul al seriei lansat inițial în 2011 (și pe PC în 2012) va fi repopulat cu summon signs, fantome roșii și mesaje portocalii care induc în eroare.

Mai jos mesajul de pe canalul oficial de Reddit al evenimentului:

Return to Lordran este un eveniment anual care a pornit de la „Global Restart Day”, un eveniment al comunității pe care l-am ținut în iunie 2016 pentru a sărbători 100.000 abonați la /r/DarkSouls. Acest eveniment este concentrat pe jucătorii de Dark Souls, atât vechii veterani cât și noii veniți, jucând Dark Souls 1 în același moment în aceeași zi, creând noi caractere, și bucurându-se de joc de parcă abia ar fi fost lansat. Cel mai important aspect al evenimentului este să participați în activități online – fie că decideți să ajutați un tovarăș nemort sau să-i stricați ziua invadându-l, este la alegerea voastră.

Ceea ce înseamnă că dacă până acum nu ați reușit să terminați primul Dark Souls, acum este momentul în care puteți apela la alții să vă ajute cu diverși inamici care v-au dat dureri de cap în trecut.

În această perioadă este recomandat să stați cu ochii pe /r/DarkSouls pentru mai multe noutăți legate de provocări co-op și speedruns. Iar dacă sunteți un fan al seriei, vor exista și unele evenimente organizate de jucătorii din această comunitate.

Return to Lordran 2017 începe în noaptea de miercuri spre joi 5 octombrie, la ora 1 (ora României), și va continua până pe 26 octombrie. Dacă doriți să luați parte activ la acest eveniment și vreți să știți ce aveți de făcut pentru a ajunge în stream-ul de pe Twitch dedicat evenimentului, aruncați o privire aici.

Așadar, octombrie este o perioadă numai bună pentru a slăvi soarele! Ok, asta nu sună la fel de bine ca în engleză.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button