MORE

Retro City Rampage continua cu Shakedown Hawaii

Retro City Rampage a fost un joc foarte popular la vremea sa. Lumea pur si simplu nu se putea satura de un GTA de 8 biti, plin cu referinte la jocuri de pe Terminator si filme din anii ’80. Jocul a fost atat de popular incat a fost portat pentru MS-DOS si Windows 3.1. Iar acum vine vestea ca va primi o continuare, Shakedown Hawaii!

Jocul merge pe ideea de evolutie de la Retro City Rampage, trecand de la 8 biti la 16 biti si aducand o varietate de imbunatatiri tehnologice care sa il faca sa semene mai mult cu ceva ca Metal Slug decat acel joc enervant cu Testoasele Ninja.

Actiunea din Shakedown Hawaii este plasata la 30 de ani dupa Retro City Rampage, pentru ca acel joc avea o poveste pe undeva pe langa succesiunea de glume despre Back to the Future.

Jocul va aduce un arsenal extins, grafica mult mai buna si medii destructibile, sau cel putin cladiri care pot fi zgaltaite folosind lansatoare de rachete si alte lucruri mari.

Studioul VBlank nu a dat prea multe alte detalii despre joc, doar ca va fi disponibil pentru Playstation 4 si PS Vita, si posibil pentru alte platforme mai tarziu. Care platforme? PC, cu siguranta, apoi Commodore Amiga, Atari Jaguar si probabil Sega Genesis.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button