PCȘtiri ITTECH

Restul seriei Coffee Lake își face apariția în Australia

Dacă vreți să luați un procesor din seria Coffee Lake, dar nu vă convine nici unul din cele care sunt acum disponibile pe piață, nu mai aveți mult de așteptat până când vor sosi și celelalte, poate chiar alături de plăci de bază pentru oamenii de rând.

Un magazin din Australia a publicat o listare completă a noilor procesoare Intel Coffee Lake care încă nu au fost lansate, alături de data la care vor fi disponibile. Procesoarele vor sosi în ziua de 14 februarie, având prețuri care încep de la 51 de dolar și ajung până pe la 265 de dolari. În euro probabil vor fi diferite, iar cele din imaginea de mai jos sunt în dolari australieni.

Procesoarele noi sunt din categoriile Celeron, Pentium, dar și i3-urile și i5-urile care care nu erau încă disponibile pe piață. În cazul în care sunteți curioși, modelele Celeron au păstrat structura de 2 nuclee fizice fără hyperthreading, iar toate cele Pentium au trecut acum la configurația 2/4, înlocuind efectiv i3-urile vechi, la prețul foarte bune.

i3-ul nou umple golul dintre 8100 și 9350, fără overclock, în timp ce i5 8500 și i5 8600 oferă alternative ceva mai performante față de i5 8400, dar tot fără overclock.

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button