PC&Consoles

Respawn lucreaza la un joc Star Wars

Din moment ce are o licenta exclusiva pentru jocuri Star Wars, Electronic Arts nu se culca pe o ureche dupa DLC-ul lui Battlefront. Dimpotriva, pare chiar de parca fiecare studiou al sau lucreaza la un joc Star Wars.

Respawn Entertainment este cel mai recent studiou care sa se alature familiei Star Wars, prin anuntul dezvoltarii unui joc propriu bazat pe aceasta franciza. Acesta va fi un titlu de actiune-aventura din perspectiva third person pe care Respawn il va face cu foarte mult respect pentru tot ce inseamna Star Wars.

Echipa care lucreaza la joc este in acest moment mica, dar tot se cauta oameni care sa lucreze la el de ceva vreme, iar numarul lor va creste simtitor acum ca Titanfall 2 a fost anuntat si probabil se apropie de lansare.

Faptul ca jocul este descris ca un action-adventure, nu inca un shooter, este imbucurator, generand amintiri placute despre seria Jedi Knight. Desigur, probabil si acel Star Wars 1313 putea fi descris ca fiind un action-adventure, nu doar un cover-shooter generic dupa care statea tot internetul in coada din motive pe care nu le voi putea deslusi vreodata.

Jocul facut de Respawn inevitabil va fi plasat in noul univers, dupa ce canonul extins a primit un reboot cu noul film si noile materiale aditionale. Pe de o parte, asta inseamna ca am scapat de cateva clone ale Imparatului, pe de alta… mi s-a parut mie sau l-au transformat pe Darth Maul intr-un paianjen? Si desigur, universul extins nou nu il include pe Kyle Katarn. Ar fi frumos daca Boba Fett ar fi mort in noul canon, dar la cat de bine se vand jucariile cu el, probabil nu este.

[Respawn]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button