GamingRSS PaginaDeMedia

Respawn pregătește trei jocuri Star Wars noi, printre care și Fallen Order 2

Respawn Entertainment și-a clădit o reputație solidă odată cu lansarea celor două Titanfall. A ajuns la apogeu odată cu popularitatea imensă de care se bucură Apex Legends și a captat atenția și fanilor Star Wars odată cu debutul lui Jedi Fallen Order (care, apropo, este gratuit cu Amazon Prime). Toate acestea i-au motivat pe dezvoltatori să vină în continuare cu idei pentru noi proiecte, așa că iată-le!

EA a dezvăluit faptul că Respawn lucrează la încă trei jocuri Star Wars. Primul este continuarea lui Jedi Fallen Order. Al doilea este un FPS unde va da o mână de ajutor și Peter Hirschmann, cel din spatele seriilor Medal of Honor și SW Battlefront (cele old school, desigur). În final, al treilea titlu se adresează devoratorilor de strategie. Aici, Respawn va colabora cu studioul Bit Reactor, alcătuit din foști angajați Firaxis Games.

Am încredere în viziunea celor de la Respawn

LucasFilm Games va supraveghea crearea celor trei jocuri Star Wars, în vreme ce Respawn își exprimă entuziasmul cu privire la șansa de lansa în viitorul apropiat titlurile la care dezvoltatorii au visat ani buni. Este un anunț important, căci acordul exclusiv dintre EA și Disney se apropie de final, iar licența Star Wars va redeveni pământ de inspirație pentru mult mai multe studiouri.

Respawn nu sunt singurii care vor să extindă universul SW. Alături de aceștia amintim și nume ca Ubisoft și Quantic Dream, iar dacă Disney a obliterat fără milă ceea ce a creat George Lucas, măcar jocurile să mai spele din mizerie, nu?

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button