GamingPC&ConsolesTech&IT

Respawn face noi angajări pentru un joc Titanfall

În cadrul unui raport financiar prezentat în luna octombrie, CEO-ul Electronic Arts, Andrew Wilson, a făcut destul de clar faptul că studioul Respawn lucrează în prezent nu la unul, ci la două noi jocuri. Unul dintre acestea se pare că este un titlu de acțiune plasat în universul Star Wars, iar despre celălalt se cunoșteau doar câteva zvonuri, toate indicând către un nou joc Titanfall. O nouă serie de anunțuri de angajare apărute pe site-ul Respawn pare să confirme acum bănuielile, ceea ce îi face pe fani să aștepte și mai tare un anunț oficial.

Studioul a făcut angajări pentru mai multe funcții legate de Titanfall de-a lungul anului, majoritatea apărând la mult timp după orice actualizare majoră adusă ultimului joc din serie. Chiar dacă numele Titanfall 3 nu este menționat explicit, e de așteptat să fie vorba de această continuare și nu un nou pachet de expansiune pentru Titanfall 2. Cea mai recentă listă de angajări a fost publicată pe 15 decembrie și oferă un post pentru animator tehnic senior care să lucreze la seria Titanfall. Cel mai vechi anunț din această categorie datează din aprilie și se pare că face referire la un post încă neocupat în cadrul proiectului.

Interesul pentru următorul titlu Titanfall este poate mai mare decât în cazul altor serii de mare buget, în parte și datorită unei comunități dedicate, dar și unei mai vechi decizii a celor de la Electronic Arts, care au lansat al doilea titlu din serie aproape de Battlefield 1. Criticii mai vocali susțineau că EA a încercat astfel să îngroape franciza, dar directorul general al celor de la Respawn, Vince Zampella, declara că studioul era „puternic implicat” în universul Titanfall încă de la mijlocul anului 2017.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button