GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Resident Evil Village se bucură de un succes enorm și se vinde ca pâinea caldă

Au trecut doar patru zile de când Resident Evil Village a fost lansat, dar jocul se bucură de un succes enorm, indiferent din ce punct de vedere privești lucrurile. Fie că vorbim de notele acordate de critici, fie că ne uităm în direcția vânzărilor, Capcom a dat lovitura cu cel mai nou joc din franciza Resident Evil.

Resident Evil Village a vândut până acum peste trei milioane de copii (fizic plus digital) și a depășit cu mult titlul precedent din serie. În plus, acest succes a propulsat seria Resident Evil ca un întreg la peste 100 de milioane de jocuri vândute, iar asta înseamnă o mulțime de bani pentru producător și mai multe sperieturi pentru gamerii din toată lumea.

Resident Evil Village

Steam iubește Resident Evil Village

Știu ce părere aveți unii dintre voi despre spusele unor critici sau de notele care câteodată par nedrepte. Dar dacă vă spun că Resident Evil Village este un joc bun, bazat pe părerea a aproape 15.000 de gameri, mă credeți? Jocul a avut un start exploziv pe Steam, iar din 14.949 de recenzii (la momentul redactării), 94% sunt pozitive. Asta propulsează jocul celor de la Capcom și-l pune pe un piedestal alături de opere precum Half-Life 2 și The Witcher 3, iar asta la numai patru zile de la momentul lansării. Ce să mai? Resident Evil Village este un joc superb, cu un gameplay foarte satisfăcător și un pas înainte pentru franciză. Dacă vreți să aflați mai multe despre el, puteți citi și review-ul pe care l-am scris, fără spoilere de data asta 😀

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button