GamingRSS PaginaDeMedia

Resident Evil Village va avea parte de un expansion

Resident Evil Village s-a bucurat de un succes răsunător, inclusiv aici la noi, iar când poți mânca sarmale de pește pe care le plătești în lei, ce-ți poți dori mai mult de la cel mai nou joc al celebrei francize? Poveste mai lungă? Probabil.

În cadrul E3 s-a lăsat de înțeles că un DLC pentru Resident Evil Village se află în dezvoltare, doar că la showcase-ul celor de la Capcom nu s-a adus deloc vorba despre o dată concretă de lansare sau despre ceea ce ne va aștepta în noua expansiune, dar am rămas cu promisiunea că vom afla mai multe puțin mai târziu.

Tsuyoshi Kanda, tatăl lui Resident Evil Village, a ținut totuși să le reamintească fanilor că au cu ce să-și mai îndulcească așteptarea. Este vorba despre Resident Evil RE:Versevarianta multiplayer. Are deathmatch și te lasă să intri în pielea personajelor din întreaga franciză și să jonglezi cu arme biologice.

Componenta multiplayer se va lansa luna viitoare, fiind disponibilă gratuit pentru cei care dețin deja Resident Evil Village, timp în care Capcom ar urma să anunțe mai multe informații despre noua expansiune.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button