MORE

Resident Evil Revelations 2 va fi un titlu episodic

Resident Evil Revelations 2 va fi un titlu episodic, spune Capcom, care avem impresia ca vor sa isi ingroape compania sub un morman de injuraturi venite de pe social media si sa isi dea foc singuri la cosmelie.

Faptul ca au portat, surprinzator de bine, Resident Evil Revelations de pe 3DS pe console si pe PC este de laudat, dar noua aventura va veni sub forma episodica. Pentru ca … de ce nu?! Adica de ce sa nu scoti saptamanal cate o suma de bani sa termini jocul, cand poti sa il cumperi pe tot la pret intreg. Asta ca sa nu mai pomenesc mania celor de la Capcom de a lasa jucatorul cu ochii in soare intr-un moment tensionat si sa astepte o saptamana pentru a termina urmatorul capitol! Ce este mai grav totusi, este faptul ca discutam despre Capcom, care, nici daca viata lor depinde de asta nu sunt in stare sa scoata ceva la data stabilita, decat daca este vorba despre Street Fighter. In rest, majoritatea titlurilor au „mici” intarzieri, unele chiar si de cateva luni, sau un an.

„Fiecare din cele patru episoade va avea ore de gameplay infricosator, totul culminand intr-un final dramatic si plin de suspans, lasand jucatorul prins in lumea Resident Evil si  anticipand urmatoarea rasturnare de situatie in aceasta poveste captivanta” In traducere libera: O sa va lasam cu ochii in soare si dupa aceea o sa uitam sa mai scoatem urmatorul titlu pentru ca… dungi si pasarele galbene! Si acum scoateti banii!

Sfatul nostru, asteptati review-urile si abia dupa aceea cumparati jocul. Unde mai pui ca exista si un Complete Season al jocului care include toate episoadele, achizitia acestuia avand ceva logica, decat sa stai sa astepti ca mortu’ colacul, adica „continutul episodic”.

Nu intelegeti gresit, Tell Tale Games au facut o treaba exceptionala cu seriile lor episodice. Capcom pe de alta parte nu sunt cei mai indicati sa ghideze un asemenea proiect! Plus ca nu este un succes garantat al jocului, daca il livrezi in aceasta maniera.

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close