MORE

Resident Evil Origins Collection ofera costume pentru Street Fighter

Daca asteptati cu nerabdare remasterizarea lui Resident Evil care se va lansa la inceputul anului viitor, atunci ar trebui sa stiti ca veti avea parte si de Resident Evil Origins Collection, care vine la pachet cu jocul amintit mai sus si remasterizarea de anul acesta a lui Resident Evil intr-un pachet frumos aranjat pentru PS4 sau Xbox One.Resident-evil-origins-collection

Aceasta editie este perfecta pentru cei care isi doresc editia fizica pe care sa o puna pe raft si asta doar pentru pretul de 39,99 de euro, cand se va lansa pe 19 Ianuarie.Resident-evil-origins-collection

Ceea ce nu stiati este ca puteti sa faceti de acum precomanda si astfel veti obtine o serie de costume bonus pentru Rebecca si Billy in RE0.
Chiar daca Billy este un prizonier care a evadat, tot il poti imbraca ca un prizonier.Resident-evil-origins-collection

Bine, aceasta bucata de garderoba este si o trimitere la un personaj vechi de la Capcom, Cody in diversele sale aparitii in Street Fighter. Nu uitati sa strigati „HAH-hah” cand folositi cutitul.

Cand vine vorba de Rebecca la ea situatia e mult mai simpla, deoarece ma primi vesmintele de asistenta. Pe langa asta, costumul urmeaza sa fie disponibil si in Resident Evil The mercenaries 3D. Asa ca tot raul spre bine!

[Capcom]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button