PC&Consoles

Resident Evil 7 chiar ar putea fi bun

Resident Evil este un exemplu grozav despre ce se poate intampla cand o serie buna inceteaza sa mai fie buna si o ia la vale atat de grav incat nu mai intelegi ce se intampla in el. Exita totusi o lumina la capatul tunelului intunecat cladit de Capcom de la Resident Evil 5 si pana cum.

Resident Evil 7 urmeaza sa fie anuntat la E3 anul acesta si cam sterge totul cu buretele. Conform unui analist din Japonia care ar avea cunostinte despre proiect, noul Resident Evil se afla in dezvoltare de cativa ani de zile, la proiect lucrand si oameni care au fost implicati in proiectele PT/Silent Hills si Metal Gear Solid 5, pe vremea cand inca mai exista vechiul Kojima Productions din cadrul Konami.

Noul Resident Evil ar urma sa taie din elementele introduse in jocurile din ultimii ani, revenind la esenta, cea de a fi un joc de groaza. Asa ca poate in asta nu vom avea personaje principale care in mod spontan au super-puteri sau secvente cinematice facute de un studiou care tare vroia sa faca altceva decat un joc de supravietuire despre zombies.

Adevarul va fi dezvaluit luna viitoare la E3, cand Capcom fie va anunta Resident Evil 7, fie va lasa fanii seriei intrebandu-se daca mai are rost sa aiba vreo speranta.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button