GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Resident Evil 3 Remake ne va bantui PC-urile incepand cu luna Aprilie 2020

Resident Evil 3 Remake a fost anuntat de Capcom, daca nu erati deja convinsi dupa ce a fost listat mai devreme decat ar trebui pe PSN. La fel ca predecesorul sau, este o reimaginare a jocului horror clasic cu o noua perspectiva, controale moderne si desigur, o componenta vizuala cu totul noua. Povestea si locatiile raman aceleasi, in rest fiind un joc cu totul nou. Va recomand sa aruncati o privire si peste trailer.

Personal, mi-ar fi fost ok fara sa ma bantuie Nemesis; aratarea asta e mai infricosatoare decat Mr.X. Poate cineva se va hotara sa-l transforme si pe el in Thomas the Tank Engine totusi ca sa faca experienta mai usor de inghitit pentru non-fanii genului horror. La fel ca si in cazul lui Resident Evil 2 Remake, sunt sigur ca vom avea parte de o multime de moduri.

Resident Evil Thomas

Ca un bonus, Resident Evil 3 Remake nu va veni singur. Resident Evil Resistance va fi inclus in acest joc. Acesta este un spin-off co-op asimetric cu un mod de joc 4 vs 1, unde jucatorii vor trebui sa supravietuiasca si sa invinga un raufacator controlat tot de un jucator, caruia ii sar in ajutor capcane si monstri.

De asemenea, va fi disponibila si o editie de colectie: aceasta include o copie fizica a jocului, o statuie a lui Jill, un art book, un poster si un CD cu soundtrack-ul jocului. Aceasta editie va costa 180 de dolari si este doar pentru console. Resident Evil 3 Remake si Resistance vor fi lansate impreuna pe data de 3 Aprilie 2020. Intre timp, va las in compania catorva capturi din joc.

PC Gamer

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button