GamingPC&ConsolesTech&IT

Resident Evil 3 ar putea avea parte de un remake

Zilele trecute a fost lansată o variantă reconstruită și reimaginată a lui Resident Evil 2, un titlu clasic ce a fost responsabil la vremea sa pentru popularizarea platformei Playstation și menținerea companiei Capcom în centrul atenției și pentru cei care nu așteptau următoarea versiune a lui Street Fighter 2. Jocul s-a bucurat de un succes imens, vânzând mai bine de 3 milioane de exemplare în doar câteva zile, iar demo-ul fiind descărcat de foarte, foarte multe milioane de oameni.

Așa că s-a ivit o întrebare destul de bună: „Oare va face Capcom același lucru și cu Resident Evil 3, chiar dacă RE3 n-a fost tocmai la fel de bine apreciat la vremea sa, din moment ce recicla conținut din RE2, dar era cu Jill Valentine în ACEL costum?”. Răspunsul este un categoric: „Poate”.

Yoshiaki Hirabayashi, căpetenia proiectului de remasterizare a lui RE2, a declarat că singurul motiv pentru care jocul există în acest moment este că fanii i-au tot bătut la cap să facă un remake al lui RE2. Așa că dacă vor să vadă un RE3: Nemesis reconstruit, probabil ar trebui să îi bată la cap ani de zile iarăși pentru ca proiectul să decoleze.

Desigur, faptul că noua variantă a lui RE2 probabil va reuși în ritmul acesta să întreacă RE7 în vânzări până la sfârșitul anului cu siguranță va fi o motivație destul de bună pentru ca cei de la Capcom să considere deja producția lui RE3. Nu de alta, dar dacă merg pe aceeași idee ca jocul original, jumătate din muncă a fost deja făcută. Poate chiar două treimi.

[Game Informer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button