GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Resident Evil 2 revine anul viitor

Mai știți cum de ani de zile tot încearcă fanii seriei Resident Evil să mai scoată câte un remake, de obicei pentru Resident Evil 2, iar Capcom tot spune „NU!”? Eh, asta se tot întâmpla deoarece Capcom în sine lucra la un remake al legendarului joc, și îl va lansa viitor.

Resident Evil 2 a fost dezvăluit la conferința de presă a Sony, prin intermediul unui trailer destul de bizar, care începe din perspectiva unui șobolan. Regret să spun că șobolanul nu pare că va fi jucabil, din moment ce moare pe parcursul acestui trailer.

Cei care se așteptau la o reconstruire fidelă, până la ultimul pixel, al originalului probabil nu vor fi în totalitate bucuroși de câteva din deciziile luate de Capcom cu acest remake. Mai exact, nu va fi folosită perspectiva clasică a camerei și controlul de tanc ce ocazional te făcea să îți smulgi părul din cap. În schimb, se va folosi o cameră plasată peste umărul personajului, într-un mod mai asemănător cu ce este seria acum, nu ce era în vremurile de mult uitate. De asemenea, n-ar trebui să vă așteptați la un mediu 2D, din moment ce n-ar prea funcționa cu noua cameră.

Resident Evil 2 Remake va fi disponibil în ziua de 25 ianuarie, pe PC, Xbox One și PS4.

[The Verge]

 

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button