Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

République Remastered, un succes pe iOS, vine si pe PC!

/
/
/
/
image
img

République, un joc de supravietuire, bazat pe tehnici stealth, a reusit sa stranga peste 555.000 de dolari pe Kickstarter, in mai 2012, un lucru destul de surprinzator, de vreme ce el a fost initial dedicat rularii exclusive pe iOS. In cele din urma, dezvoltatorii acestui titlu, cei de la studioul Camouflaj, au anuntat lansarea lui, in 26 februarie, pe PC si Mac, jocul urmand sa se numeasca République Remastered.

Este o poveste impresionanta, despre o femeie care incearca sa scape din ghearele unui regim totalitar. Jocul este unul pe episoade si a fost construit de la zero, cu ajutorul motorului Unity 5, iar varianta remasterizata cuprinde primele trei episoade lansate deja. République Remastered va fi vandut ca un fel de season pass, dupa primele trei episoade deja lansate, vor urma celelalte doua atunci cand vor fi gata. Jocul va costa 20 de dolari in prima saptamana de la lansare, si apoi – 25 de dolari. Cei interesati pot cumpara jocul prin Steam, GOG sau Humble Store.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar