MORE

Renunta Apple la MacBook Air? Varianta din 2017 ar putea fi ultima

Cand Apple a lansat iPad Pro, intentia sa era cea de-a oferi o solutie pe piata care sa atraga inapoi publicul care a fost ademenit de toaster-frigiderul Surface facut de Microsoft. Se pare insa ca rezultatul a fost altul.

Conform celor mai recente vesti care circula prin industrie, iPad Pro a fost suficient de performant si de practic incat sa fie vazut de publicul larg nu ca un inlocuitor pentru Surface Pro, ci pentru MacBook Air. Laptop-ul, marca Apple, a uimit la prima sa versiune prin dimensiunile sale reduse si numarul mic de porturi, ducand la intemeierea unui nou standard, numit Ultrabooks.

Timpul sau pare totusi sa se apropie de final, deoarece Apple ar planui ca varianta din 2017 a lui MacBook Air sa fie ultima. In anii urmatori nu vor mai lansa PC-uri de acest fel, compania alegand sa se concentreze pe MacBook si pe iPad Pro, ca solutii ce ofera aceeasi functionalitate, dar cu si mai putin compromis.

Desigur, ar exista impedimentul sistemului de operare, pe iPad Pro, pentru cei care inca mai vor acces la functii mai avansate pe un dispozitiv subtire si mobil, dar pentru asta sunt zecile de solutii bazate pe Windows aflate acum pe piata.

[WCCFTech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button