Știri ITTECHTelefoane

Au apărut rendere oficiale pentru Google Pixel 3a și Pixel 3a XL

Google Pixel 3a și Pixel 3a XL au avut parte deja de câteva leak-uri până în prezent. Printre acestea s-au numărat poze cu carcasa, imagini cu telefonul și chiar și un videoclip. Ceea ve vă arătăm acum însă reprezintă primele randări oficiale care au apărut online.

Aceste randări ale modelelor Pixel 3a și Pixel 3a XL au fost dezvăluite prin intermediul site-ului Android Headlines. Acestea nu dezvăluie nimic nou în ceea ce privește designul, dar reiterează data de lansare a acestor smartphone-uri.

Google a mai pomenit săptămâna trecută data de 7 mai ca fiind data de lansare a acestor telefoane din gama de mijloc, și puteți observa cu claritate că este aceeași dată și pe lockscreen-ul ambelor dispozitive și în această poză.

Chiar dacă Pixel 3a și Pixel 3a XL arată asemănător, telefoanele vor avea unele diferențe. Primul va avea un ecran de 5,6 inch, în timp ce al doilea va avea un display de 6 inch. Ambele vor avea memorie RAM de 4 GB, dar Pixel mai mic se spune că este alimentat de Snapdragon 670, în timp ce cel mai mare va avea un Snapdragon 710.

Mai sunt încă mai mult de două săptămâni până la lansarea acestor telefoane, deci este posibil să putem afla mai multe despre ele în zilele următoare.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button