GamingRSS PaginaDeMedia

Remnant: From the Ashes va fi gratuit pe Epic Games Store saptamana viitoare

Deja ne-am obisnuit cu Epic Games Store si jocurile gratuite pe care le ofera. Din cand in cand insa, vine cate un titlu mare, iar acum ne pregatim pentru un alt astfel de moment. Este vorba despre Remnant: From the Ashes, un joc lansat in a doua jumatate a anului trecut si este o combinatie interesanta intre Dark Souls si un joc shooter.

A trecut aproape un an de la lansarea lui Remant: From Ashes. In aceasta perioada jocul a primit un nou mod survival, un mod hardcore si un DLC cu misiuni single-player. In plus, pe 20 August acesta va mai primi un ultim DLC. Acesta va completa povestea din modul single-player care este putin cam confuza.

The Alto Collection Remnant: From the Ashes Epic Games Store

Celalalt joc pe care il vom primi pe langa Remnant: From the Ashes este The Alto Collection. Pentru cei care nu stiti ce este cu aceste jocuri, vorbim despre Alto’s Adventure si Alto’s Odyssey; doua jocuri de mobile in care te vei da cu placa de snowboard in peste 120 de niveluri. Va trebui sa iti folosesti reflexele si abilitatea de a rezolva puzzle-uri.

Colectia de jocuri Alto nu a fost nici macar lansata pe PC, astfel va debuta oficial saptamana viitoare si va fi gratuita pe Epic Games Store. Intre timp, nu uitati sa adaugati in librarie jocurile de saptamana aceast: Wilmot’s Warehouse si First episode of 3 out of 10.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button