GamingPC&Consoles

Remake-ul lui The Witcher va fi open-world

CD Projekt Red a confirmat că remake-ul primului joc The Witcher va fi open-world. Vestea am aflat-o prin intermediul celui mai nou raport financiar al companiei, unde proiectul a fost descris drept „un RPG cu o lume single-player deschisă în care povestea joacă un rol important„. Evoluția proiectului va fi interesantă, mai ales că jocul original nu este open-world. Asta înseamnă că remake-ul se va apropia mai mult de formula celui de-al treilea joc.

The Witcher este proiectul care a dat startul pentru noi, pentru CD Projekt Red. A fost primul joc pe care l-am creat, vreodată, și a fost un moment mare la acea vreme. Faptul că ne-am întors în acest punct și recreem jocul pentru următoarea generație de gameri se simte cel puțin la fel de bine, dacă nu și mai bine. Adam Badowski, Studio Head, CD Projekt Red

The Witcher 3

Acțiunea primului joc The Witcher se întâmplă în zona Vizima, o locație pe care o revedem pentru o perioada scurtă și în Wild Hunt. În remake-ul originalului vom putea însă să explorăm și împrejurimile acestei regiuni. Faptul că va fi open-world ne asigură și de faptul că odată ce am terminat un nivel, ne vom putea întoarce la el. Această schimbare vine în contrast cu primul joc, unde odată terminată misiunea nu puteai explora mai departe regiunea în care aceasta avea loc.

Tot această abordare deschisă ar putea schimba destul de mult și durata jocului. The Witcher nu este un joc scurt, ba chiar dimpotrivă, un playtrough având o medie de 35 de ore și jumătate. Dar acum, cu o hartă complet deschisă explorării, jucătorii ar putea petrece și mai mult timp în Vizima. Proiectul este dezvoltat utilizând motorul grafic Unreal Engine 5 și dacă totul merge bine, avem șansa să facem cunoștință cu un alt remake superb după ce am văzut cum jocuri precum Mafia: The Definitive Edition au tradus atmosfera și gameplay-ul anilor 2000 într-o formă ușor de înțeles și acum.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button