PC&Consoles

Remake-ul Elder Scrolls: Morrowind in Skyrim a ajuns extrem de departe

Talentatii membrii ai The Elder Scrolls Renewal Project lucreaza din greu la Skywind, proiectul ambitios de refacere a The Elder Scrolls: Morrowind, dupa cum se observa in detaliile de progres documentate in cel mai recent jurnal de update.

Toate zonele din Skywind au fost imbunatatite puternic de-a lungul ultimului ani, conform naratorului Daniel Hodge. Pentru inceput, echipa de artisti a finalizat toate conceptele artistice si a inceput modelarea 3D.

La fel de impresionant, Skywind ofera acum multe personaje vocalizate, impreuna cu nenumarate efecte sonore. Si mai mult, multumita unei echipe crescande de topografie, intregi zone ale hartii au fost finalizate.

Skywind este un proiect imens, iar TESR sunt intotdeauna in cautare de noi voluntari de arta 3D, design-uri topografice, inginerie sonora si munca vocala, si multe alte sarcini. Pentru a fluidiza procesul, o noua sectiune centrala pentru voluntari a fost infiintata pe forumurile oficiale ale proiectului. Este o ocazie excelenta pentru designer amatori sa obtina experienta reala in industria jocurilor video si sa creeze material pentru portofoliul profesional.

Skywind este posibil doar pentru ca Bethesda au recunoscut si permis in mod formal proiectul, iertand toata birocratia cu stipulatia ca echipa TESR sa nu vanda produsul final sau sa accepte donatii pentru dezvoltarea sa. E un efort, dar ambitia Skywind a fost intotdeauna de a dezvolta continut si material original, iar TESR si-a demonstrate viabilitatea.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button