MORE

Relatia dintre Google si Samsung nu este tocmai roza!

Relatia dintre Google si Samsung nu este tocmai roza in ultima perioada, totul incepand cu editarea in cele mai mici detalii ale sistemului de operare Android de catre Samsung. Ei bine, noua problema Google este felul in care Samsung customizeaza wearable-urile.

Site-ul The Information sustine ca CEO-ul Google Larry Page a avut un schimb de „pareri” in contradictoriu cu Samsung saptamana trecuta cu privinta la decizia celor de la Samsung de a investesti mai multe resurse in Gear 2 si Gear Fit, in defavoarea lui Gear Life care vine cu Android. Cu toate ca detaliile discutiei dintre cele doua parti nu sunt inca publice, este clar faptul ca Google nu prea agreeaza felul in care Samsung trateaza Android-ul in ultima vreme, toate astea putand duce chiar la o ruptura intre cele doua firme. Exista chiar zvonuri care spun ca Google nu ar fi vrut ca Samsung sa produca ceasuri inteligente pana cand platforma nu ar fi fost gata, totusi, Samsung a produs si lansat Galaxy Gear. Publicul nu a primit cu prea mare entuziasm aceste dispozitive, urmatoarea miscare Samsung fiind platforma Tizen pentru ceasurile inteligente proprii.

Pana in acest moment nu exista o confirmare sau infirmare a incidentului din partea celor doua firme, dar nici nu credeam ca va exista asa ceva. Samsung pe de o parte doreste sa aiba o platforma unica, editand masiv sistemul de operare Android. Google sustine ca cea mai buna interfata este cea stock, fiind gandita atent. Fiecare firma doreste sa aiba un cuvant de spus, iar aceasta infruntare nu este nici pe departe finalizata. Sigur, Samsung a cedat un pic in fata celor de la Google, fapt atestat de simpla existenta a lui Galaxy Live, dar tindem sa credem ca Google doreste ca toate dispozitivile Samsung sa ruleze Android si nu Tizen… sau macar cele de varf.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button