PC&Consoles

Relansarea lui Call of Duty Modern Warfare Remastered pare iminentă

Call of Duty Infinite Warfare n-a avut parte de o dezvăluire sau de o lansare prea fericită, din moment ce Modern Warfare Remastered era anunțat ca o componentă exclusivă a ediției sale speciale. Foarte mulți oameni au fost supărați de decizia luată de Activision-Blizzard, și probabil vor continua să fie supărați, dar măcar pot cumpăra o variantă de sine stătătoare a remake-ului.

Conform unor informații care circulă acum prin negura internetului, în ziua de 27 iunie Call of Duty 4 Modern Warfare Remastered va fi vândut în magazine ca un joc separat de Infinite Warfare. Cel puțin asta pare să sugereze imaginea cutiei jocului, despre care se spune că a fost găsită în lanțul de magazine Target, din SUA, cu prețul de 40 de dolari.

Această ediție a lui Modern Warfare se pare că nu ar veni la pachet cu ultimul DLC de hărți, așa că și acesta va trebui cumpărat separat pentru 15 dolari.

Un anunț oficial ar trebui să aibă loc în următoarele zile. De ce nu a fost făcută această dezvăluire la E3? Probabil pentru a nu aminti publicului de incident în proximitatea prezentării lui Call of Duty WW2.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button