PC&Consoles

Reîncep jocurile de vară în Overwatch

Spiritul olimpic revine în Overwatch, aducând la un loc toate personajele într-o competiție amicală și pașnică de Lucioball.

Evenimentul va fi iarăși disponibil începând cu ziua de 8 august, într-o variantă ușor modificată ce împiedică lovirea de toți pereții a celorlalte personaje, și cu ceva modificări la abilitatea supremă a lui Lucio. Va exista și un mod competitiv pentru acest mod de joc, de la care se vor putea obține diverse recompense pentru cei care se clasifică în top 500.

Jucătorii vor putea din nou să obțină skin-uri legendare inedite pentru personajele lor preferate, ce sunt stilizate după uniforme sportive olimpice. Acestea pot fi obținute ori aleator, ori cumpărându-le pentru 3000 de monede.

Sporturile de vară din Overwatch se vor desfășura până pe 29 august, așa că aveți timp suficient să jucați fotbal amical cu explozii sonice inofensive.  Vă puteți imagina că dacă acest eveniment era găzduit în Team Fortress 2, nu era tocmai amical, ci decapitant.

Dacă nu mai țineți minte cum arăta Lucioball, puteți vedea mai jos un trailer de prezentare pentru varianta de anul trecut al evenimentului.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button