Gaming

Regizorul jocului Dead Island 2 se muta la Guerrilla Games

Dupa ce a fost anuntata despartirea dintre Deep Silver si Yager Development, asta pentru ca cele doua parti nu s-au inteles cum sa mearga inainte cu dezvoltarea lui Dead Island 2, soarta studioului parea incerta. Existand clar indici ca este vorba si de ceva tensiuni in interiourul Yager Development, care au dus la sistarea colaborarii cu Deep Silver pentru proiectul mai sus amintit.

Pe de alta parte, de la un studio mai mic, despre care nu prea a auzit multa lume, a plecat intre timp si regizorul jocului, Dead Island 2, Bernd Diemer, acesta stabilindu-se acum la Guerrilla Games, responsabili printre altele si cu realizarea seriei Killzone. In concluzie, daca poate iesi ceva interesant din aceasta mutare strategica, este ca am putea avea parte de un joc first person cu elemente de survival si ceva zombie, intr-un viitor apropiat. Bine, glumesc evident, temele abordate de  Guerrilla Games sunt in general mature, dovada ca domnul Bernd Diemer si-a mutat cazemata in curtea lor.

Diemer a anuntat pe Twitter, acesta declarand sus si tare:

  „Robosaurs! @Guerrilla! And me! I’m very excited.”

Pe de alta parte, Guerrilla nu a anuntat ce fel de pozitie o sa ocupe fostul angajat Yager, dar, daca este sa analizam putin mesajul de pe twitter, putem trage o concluzie educata, si spune cu certitudine ca este vorba de jocul ce urmeaza sa apara anul viitor, Horizon: Zero Dawn.

Ca sa punctam si mai bine aceasta banuiala, profilul de LinkedIn al domnului Diemer spune ca acesta a lucrat la Yager pentru patru ani, parasind locul de munca luna aceasta. Inainte de slujba la Yager, acesta a fost design director la Crytek.

[@bernddiemer]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button