MORE

Regele Marii Britanii… in materie de jocuri este Grand Theft Auto 5!

Regele jocurilor in Marea Britanie este Grand Theft Auto 5, după ce si-a primit „coroana” pentru cele mai multe unități vândute vreodata in aceasta tara!

În timp ce Grafic Track nu au raportat cifre concrete de vânzări, MCV susține ca GTA 5 a ajuns la „aproape 4 milioane de unități vândute în Marea Britanie, înainte de sosirea sa pe cele mai noi sisteme”!

GTA 5 nu este singurul „star” în topurile din această săptămână din Marea Britanie, Far Cry 4 și Dragon Age Inquisition s-au descurcat destul de bine si ele. În primul rând, o veste bună : Far Cry 4 a reușit să se „bage” între GTA 5 și Call of Duty Advanced Warfare si sa ocupe locul 2 in top.

Între timp, Dragon Age  Inquisition este clasat al cincilea și „a lovit” aproape exact aceleași vânzări in prima săptămână ca și predecesorul său, Dragon Age 2, si trebuie avut în vedere si faptul ca DAI a fost lansat pe Xbox One și PS4, precum și pe Xbox 360, PS3 și PC.

Din păcate, debutul jocului Sonic Boom se află în tabăra veștilor proaste. După lansarea în Marea Britanie la 21 noiembrie, nici editia Wii U, nici cea 3DS nu au ajuns în top 40 în această săptămână.

Top 10 Vanzari Software UK :

  1. Grand Theft Auto 5
  2. Far Cry 4
  3. Call of Duty: Advanced Warfare
  4. FIFA 15
  5. Dragon Age: Inquisition
  6. Assassin’s Creed: Unity
  7. WWE 2K15
  8. Lego Batman 3: Beyond Gotham
  9. Minecraft: PlayStation Edition
  10. Halo: The Master Chief Collection

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button