MORE

Reeder 3 pentru Mac isi va primi update-ul meritat

Asta e problema cu multi dezvoltatori indie! Sunt talentati si creaza produse de succes. Cele mai reusite aplicatii sunt de fapt in general produse de dezvoltatori indie. Insa de cele mai multe ori acestia nu sunt sustinuti indeajuns de useri si nici nu au in spate un fond considerabil de bani pentru a-si putea investi suficienta energie pentru a lucra zi-lumina la produsele lor iubite. Rezultatul acestor aspecte se reflecta cel mai des in produsele in cauza, acestea ramanand de cele mai multe ori neactualizate sau mai rau, abandonate complet. Dupa cum ati ghicit deja, Silvio Rizzi este cam in aceeasi situatie cu Reeder.

Acesta a livrat cu greu update-urile majore atat pentru iOS, cat si pentru OS X de la bun inceput, iar Reeder 3 pentru OS X nu face exceptie de la caz. Incepusem sa cred din ce in ce mai tare ca Reeder 3 nu va mai iesi la suprafata, insa exact ca in cazul lui Paul Haddad de acum o saptamana cu al sau Tweetbot 3 pentru OS X, iata ca Silvio Rizzi a anuntat pe Twitter prin contul oficial @reederapp ca lucreaza la update-ul asteptat de multi. Bineinteles ca din pacate nu exista nici o data de lansare deocamdata, insa Silvio aparent a ales calea impaciuitoare si va lansa Reeder 3 ca update gratuit la aplicatia deja existenta, in loc sa-i dea drumul ca stand-alone la $10. Probabil ca s-a saturat de reprosurile care i-au fost facute atunci cand a lansat cea mai recenta versiune de Reeder pentru iOS la pret full.

Pentru cei care nu au auzit de Reeder, acesta este unul dintre cele mai bune utilitare pentru RSS-uri precum Feedly, Feed Wrangler, etc. Pentru mai multe informatii, puteti accesa site-ul oficial.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button