MORE

Reducerile de pe Steam vor fi diferite anul acesta

Ani de zile exista o constanta cand venea vorba de reducerile de la sfarsit de an de pe Steam. Daca jocul nu era la o reducere zilnica, unde avea pretul minim posibil, nu il cumparai. Asteptai chiar si pana in ultima zi sa apara jocul dorit la un pret acceptabil. De anul acesta povestea se schimba.

Conform unor mesaje din Steamworks Developer Group, care au fost confirmate, reducerile de anul acesta nu va vor mai obliga sa asteptati cel mai bun pret. Jocurile vor fi mereu la cel mai bun pret, deoarece Valve a cerut un singur pret de promotie la care sa fie disponibile pe toata durata evenimentului.

Indiferent daca apar sau nu pe prima pagina, jocurile vor fi la cel mai bun pret cu putinta. Fara sa fie vreo promotie zilnica, sau una limitata de timp. S-a luat aceasta decizie atat pentru ca acum Steam afiseaza jocuri diferite pentru fiecare utilizator pe prima pagina, cat si pentru ca Steam are acum optiunea de a returna jocuri din orice motiv. La urma urmei, daca ai cumparat ceva pentru 10 euro, de ce nu l-ai da inapoi daca s-a ivit la reducere si costa acum doar 6 euro?

Tot cu aceasta ocazie avem si zilele in care vor incepe reducerile. Din 25 noiembrie va incepe promotia de toamna. Aceasta va tine pana pe 1 decembrie. Apoi avem reducerea de iarna, care se intinde de pe 22 decembrie pana pe 1 ianuarie.

Asa ca pregatiti-va portofelele si conexiunea la internet.

[PCGamer]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close