Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Reducerile de pe Steam au inceput

/
/
/
img

Sfarsitul anului este marcat de acel eveniment binecunoscut care duce de obicei la disparitia portofelului, acesta ascunzandu-se sub o canapea in frica si teama de apocalipsa prevestita de Steam.

Reducerile de iarna de pe Steam au inceput, ceea ce inseamna ca puteti cumpara cam absolut orice joc de pe acest serviciu de distributie la pret redus. Promotiile sunt valabile in aceasta forma pana pe 4 ianuarie, ceea ce inseamna ca nu vor scadea mai jos de atat. Asa ca daca erati curiosi saptamana trecuta de pretul pe care il va avea GTA 5, daca va fi cumva mai mic de acea reducere de 50%, eh, acum aveti un raspuns! Reducerea e de doar de 40%. Cine a rabdat a cam luat teapa.

In rest, noi carti de schimb sunt disponibile cu aceasta promotie, ceea ce inseamna ca puteti asambla o insigna noua, speciala, care sa comemoreze acest eveniment.

Spor la gasit ce joc sperati la ce pret va permiteti. Aveti mai multe sanse acum, pentru ca seara trecuta Steam nu functiona la cat de bombardat era.

[Steam]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar