GamingPC&ConsolesTech&IT

Reduceri semnificative în curs de desfășurare pentru jocurile de PC

Magazinul digital Fanatical are o sesiune de reduceri de Halloween care se desfășoară de acum și până pe 4 noiembrie. Are peste 1.000 de jocuri care sunt disponibile pentru până la 90% din prețurile lor normale. Și dacă vă simțiți deosebit de zgârciți (și poate un pic demonic), puteți introduce codul promoțional SCREAM666 pentru a obține o reducere suplimentară de 6,66% din prețul de vânzare.

Ca de obicei, jocurile sunt livrate sub formă de coduri Steam. Să aruncăm o privire pe unele dintre cele mai importante.

Dacă un joc de horror este ceea ce căutați, veți găsi câteva opțiuni destul de înfricoșătoare în gama de oferte. Alien: Isolation Collection, care este la reducere pentru 10,57 euro, vă blochează într-o stație spațială cu un extraterestru aproape invincibil care vă pândește neîncetat. La reducere pentru doar 16,49 euro este Dying Light: The Following – Enhanced Edition, un joc în care vă bateți cu zombies și care oferă gameplay cu parkour și o mulțime de inamici de ucis într-o zonă rurală expansivă.

Inclusiv câteva jocuri recent lansate se regăsesc pe listă. Capcom Beat ‘Em Up Bundle, care combină șapte titluri clasice arcade, este la reducere pentru doar 16,99 euro. Jocul de luptă bazat pe arme SoulCalibur VI costă 53.99 euro. Și jocul de supraviețuire Frostpunk, care se petrece într-o apocalipsă înghețată, este la reducere, având un preț de 21,89 euro. Bineînțeles, veți găsi, de asemenea, o mulțime de titluri excelente din anii anteriori la prețuri foarte ieftine, cum ar fi Bayonetta pentru 6,19 euro, Sim City 4 pentru 2,49 euro și Star Wars: Knights of the Old Republic I & II Pack pentru 3,49 euro.

Pe lângă promoție, dacă importați wishlist-ul din Steam pe Fanatical în octombrie sau noiembrie, veți fi înscriși pentru o șansă de a câștiga 100 dolari pe care îi puteți cheltui în magazinul lor.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button