PC&ConsolesȘtiri IT

Reduceri de pret masive pe GOG

Bun venit in Bundleopolis, orasul promotiilor cladit de GOG. Incepand de astazi si pana pe 1 mai veti gasi pe serviciul de distributie digitala un numar foarte mare de jocuri la preturi reduse.

Promotia are o forma mai speciala. Pe langa reducerile individuale pentru fiecare joc in parte, unele dintre ele valabile doar pentru cateva ore, aveti parte de reduceri si mai mari, organizate in pachete pe diverse criterii.

Astfel, aveti la dispozitie Academy of Lucas Arts pentru 15.50 de euro. Aici sunt incluse un numar mare de jocuri de aventura marca Lucas Arts, dar si jocuri mai obscure facute de companie, cum ar fi Afterlife, care era un SimCity in viata de apoi.

In Bethesda Shooting Range gasiti toate jocurile Quake de alta data, primele jocuri Doom si Wolfenstein-urile clasice pentru 27.23 euro.

Pentru 10.16 euro puteti cumpara cele mai bune jocuri din seria X in The X Junction.

Aveti apoi Bit.Trip.Street, o colectie a cam tuturor jocurilor Bit.Trip pentru 14.16 euro,

Pentru pasionatii jocurilor post-apocaliptice facute in Ucraina GOG ofera Radioactive Zone pentru 15.36 euro, care include toate titlurile Stalker si Metro.

Iar in cele din urma, pentru fanii jocurilor de groaza, GOG va ofera Nightmare Avenue. aici veti gasi un numar mare de jocuri de groaza, precum Outlast, Amnesia, Sanitarium, Gabriel Knight si multe altele titluri clasice, la pretul de 21.20 euro.

Mai multe bundle-uri sunt adaugate pe parcursul acestei promotii, urmatorul fiind programat sa apara peste 3 ore.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button