GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Reduceri masive pe GOG la jocurile Square Enix

Ai noroc dacă vrei Deus Ex

Cel mai recent joc Deus Ex, Mankind Divided, a sosit pe GOG. A sosit fără DRM. A sosit în varianta sa completă (adică, o jumătate de joc a cărui poveste este un prolog pentru un alt joc Deus Ex ce nu va mai vedea vreodată lumina zilei) și la un preț foarte mic.

De altfel, toate jocurile Square Enix de pe GOG sunt acum disponibile la prețuri excepționale, de-a dreptul irezistibile.

Mankind Divided, spre exemplu, costă acum doar 4.50 euro. Îl puteți lua și pe predecesorul său la doar 3 euro. Practic, puteți lua întreaga serie Deus Ex la nici măcar 10 euro. Un preț excelent pentru un joc grozav, unul bun, unul OK, și unul despre care nu prea vorbim.

Și dacă tot sunteți aici, puteți lua fiecare joc din seria Legacy of Kain la prețul de nici măcar 1 euro bucata… bine, nu toate, primul din serie nu este disponibil. Dar măcar aveți Soul Reaver 1, Soul Reaver 2 și Defiance. Mai e și un al treilea joc, dar cu cât sunt mai puține spuse despre el, cu atât mai bine.

Mai aveți de unde alege, cu jocurile Thief, cu dezastruosul Daikatana și chiar cu legendarul Anachronox (Tom Hall a promis că va scrie continuarea în curând ), toate costând nici măcar un euro bucata.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button