PC

Reduceri de preț pentru plăcile video GeForce sunt pe drum

Nvidia a mai dezvăluit la conferința sa de presă că se vor efectua câteva modificări însemnate la plăcile video GeForce existente acum pe piață.

În primul rând, prețul lor va scade. Compania anunță că GeForce GTX 1080, o placă video de 600 de dolari în momentul lansării, va fi disponibilă de acum înainte la doar 500 de dolari. GTX 1070 are parte de o scădere de preț ceva mai puțin impresionantă, costând acum în jur de 350 de dolari.

Pe lângă asta, plăcile video GTX 1080 și GTX 1060 vor avea parte de câteva modificări. Nvidia va începe să ofere partenerilor săi posibilitatea de-a echipa aceste modele cu memorie ceva mai rapidă, similară cu cea folosită la GTX 1080 Ti. Memoria are o frecvență mai mare cu 1GHz.

Va fi foarte interesant să vedem exact cum vor fi identificate pe piață aceste modele speciale. Nu de alta, dar să avem o a patra varianta de GTX 1060 pe piață care nu are alt un sufix sau un prefix va servi la a provoca mai multă confuzie decât există deja.

Nu este clar când vor fi disponibile aceste plăci video, depinde în mare parte de companii precum ASUS, MSI, EVGA și de capacitatea lor de a produce variante noi.

[Anandtech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button