MORE

Reddit poate sa iti suspende contul acum!

Dupa ce Victoria Taylor, coordonatorul sectiunii AMA de pe Reddit a fost data afara, celebra platforma a intrat relativ rau in colimator deoarece persoana respectiva era foarte indragita de comunitate.

Nu mai vorbesc de faptul ca „noua conducere” a decis sa mai taie din drepturile noastre ca prea ne faceam de cap, asa ca un pic de regularizare si decaderi din drepturi din punctul lor de vedere nu strica.

Bine, tot ce au facut ei a fost sa puna paie pe foc, astfel ca multi admini de la subreddit-uri au decis sa protesteze intr-un mod foarte simplu, dar cu impact destul de considerabil. Au trecut pe modul privat sectiunile pe care le aveau in subordine, doar asa ca sa se invete minte „capetele incoronate” ca si comunitatea are putere, nu doar ei.

Ei, se pare ca acum cei de la Reddit vor sa dreaga busuiocul intr-un fel sau altul si au anuntat de curand ca au introdus functia de suspendare a conturilor. Mai exact, inainte era disponibila doar functia de shadowbanning. Un utilizator care spama prea mult pe reddit  ii era ascuns continutul fara ca ei sa stie.

Din pacate aceasta metoda a fost folosita si impotriva utilizatorilor care nu faceau spam, asa ca aparut necesitatea suspendarii conturilor ca o forma mai transparenta de pedepsire a „raufacatorilor”.

[Reddit]

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button