Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Red Orchestra 2: Rising Storm este gratuit pe Steam

/
/
/

Red Orchestra 2 a primit zilele trecute un nou update, intitulat Reinforcement Update Pack. Acesta repara o sumedenie de probleme din jocul de baza si din extensia sa, Rising Storm, adaugand pana si o harta noua, dezvoltata alaturi de comunitate. Iar cu aceasta ocazie jocul a devenit temporar gratuit.

Mai exact, Rising Storm Game of the Year Edition in care veti gasi si elemente din modul de multiplayer a lui Red Orchestra 2, este acum disponibil gratuit pe Steam. Veti gasi jocul atasat de contrul vostru, si il veti putea butona linistiti pana in ziua de luni. Are parte chiar si de o promotie la pret in aceasta perioada, in loc sa coste 18 euro, costa numai 4.50 euro.

Jocul nu ramane atasat de contul vostru de saptamana viitoare, daca nu l-ati cumparat. Ca urmare, daca vreti sa jucati zilele astea un FPS militar care incearca sa simuleze al doilea razboi mondial intr-un mod care o sa va faca sa va uitati la orice joc Medal of Honor sau Call of Duty ca la jocuri la fel de autentice cum era Virtua Cop, tare recomand sa incercati Red Orchestra 2: Rising Storm. Cu mentiunea ca inca mai are ocazionale mici probleme, dar pentru asta exista comintatea jocului.

[Steam]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar