MORE

Red Orchestra 2 gratuit pe Steam

Steam si cuvantul gratuit nu prea s-au inteles bine. Asta pana de curand, cand au inceput sa apara jocuri Freemium si Free to Play in libraria digitala a distribuitorului de continut digital. Sigur, exista si asa numitele „Week-End-uri Gratuite” in care un producator iti da acces  la un anume joc pentru cateva zile, dar „Moka” si Steam nu prea merg bine mana in mana.

Nu este o rautate, este doar un adevar. Sunt o companie mare si au nevoie de bani. Bani cu care si subsemnatul a contribuit la fiecare „Steam Summer Sale”, „Whiter Sale” sau „Black Friday”. Totusi un joc gratuit este un joc gratuit, iar  Tripwire Interactive, incepand de azi, vor face disponibil Red Orchestra 2, pentru 24 de ore, gratuit pentru orice utilizator de Steam. Acest lucru a fost confirmat ieri de catre Jared Creasy, Managerul comunitatii Red Orchestra 2. 

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa intrati aici maine, cand promotia va incepe si sa descarcati jocul! Atat de simplu nu? Dar mare atentie! Vorbim de versiunea „Light” a jocului, fara update-uri, fara DLC-uri, fara  Rising Storm. 

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button