Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

RED Dragon ataca lumea fotografiei high-end!

/
/
/
/
image

In 2005 RED, un nume necunoscut la acea vreme, lua pe sus lumea cinematografiei. Era prima „scula” digitala capabila sa faca fata cu succes peliculei si sa aiba pret si costuri de operare decente. Am filmat cu RED One in 2007 in Germania si mi s-a parut…greu de lucrat cu ea. Zgomotoasa, greoaie, cu un workflow laborios, dar o alternativa credibila si viabila la procesul de lucru standard pe pelicula. De atunci RED a evoluat spectaculos, profitand de evolutia tehnologica, rafinandu-si produsele si imbunatatindu-si line-up-ul. Un anunt recent al companiei ne indreptateste sa credem ca vor face acelasi lucru in lumea fotografiei digitale high-end!

Red isi propune sa fie SINGURA camera, atat pentru video cat si pentru foto, pe platoul de filmare si nu numai. Epic-M RED Dragon poate face fotografii la 19 megapixeli, si are un dynamic range de 16.5 diafragme. Este modulara, asa cum ne-au obisnuit cei de la RED, ceea ce inseamna ca poti adauga o multime de accesorii, produse fie de firma mama fie de terti, poti folosi orice fel de obiective pe orice montura: Canon, Nikon, PL, etc si filmeaza 6K RAW (!!!) la toate framerate-urile uzuale. Probabil ca vom vedea camerele echipate cu noul senzor Dragon la IBC la Amsterdam, peste cateva zile, si cum [email protected] va fi acolo, cu siguranta vom afla mai multe detalii. Oricum RED au anuntat prezenta acestor camere la Photokina, incepand cu 16 Septembrie (mergem si acolo!), ceea ce arata angajamentul companiei fata de zona foto. Asadar fotografiere high-end disponibila pe camere capabile de filmare 6K RAW! Traim vremuri cu adevarat spectaculoase!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar