Gaming

Red Dead vine pe Playstation 4

Red Dead Revolver este fratele mai mic al lui Redeption, primul titlu din serie si motivul pentru care Rockstar au inverstit atat de multi bani in acest joc. Iar acum te poti juca acest titlu si pe Playstation 4

Daca in vara posesorii de Xbox One au primit o portare, Playstation 4 a cam fost lasat de izbeliste, totusi, Rockstar s-au gandit si la acestia, promitand ca jocul o sa fie disponibil. Evident intr-un nou forma 1080p, cu achivmenturi, remote play si are si o integrare cu Playstation Vita, putand sa accesezi ecranul portabilului pentru citi manualul jocului si al putea folosi pe post de harta.

Este interesant ca la nici cateva ore de la lansarea oficiala pe frontstore, Australia a banat deja jocul, fiind considerat prea violent pentru aceasta tara. Bine, si sistemul de cenzura este total idiot in „down under” dar asta era de asteptat. Pe de alta parte, poti acum sa incerci prima parte a lui Redeption pe PS 4, lucru pe care nu l-ai putut spune in urma cu doar cateva zile. Intr-un final, un joc de Playstation 2, pe care doar o mana de oameni l-au cerut, apare pe PSN.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button