GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Red Dead Redemption Remastered are șanse să fie lansat înainte de GTA 6

Informațiile încep să curgă încetul cu încetul din seiful celor de la Rockstar, iar Chris Klippel de la Rockstar Mag ne-a oferit câteva detalii noi referitoare la proiectele în desfășurare. S-ar părea că GTA 6 este blocat într-o stare cunoscută drept „development hell” în timp ce Red Dead Redemption Remastered pentru PC devine din ce în ce mai real. Desigur, toate aceste informații nu sunt susținute de o confirmare a companiei, dar sursa zvonurilor este de încredere și până acum „le-a nimerit” aproape de fiecare dată.

GTA 6 este de departe cel mai așteptat joc al momentului, deși compania nu a anunțat nimic cu privire la acesta. Asta se datorează faptului că după plecarea lui Dan Houser din cadrul Rockstar, povestea a fost rescrisă deja de prea multe ori. Mai interesant este că Take-Two ar fi vrut să anunțe jocul în 2020, doar că schimbările dese ale poveștii și ale elementelor de bază ale jocului nu au permis marele anunț.

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption ar putea veni pentru prima dată pe PC

Există și o parte bună în toată această debandadă: Red Dead Redemption Remastered a fost menționat de atât de multe ori încât îl putem considera deja confirmat. Își face apariția iarăși și cu această ocazie, însă Chris nu a oferit cine știe ce informații. Putem însă să presupunem că va fi lansat pe generația actuală de console și pe PC, iar după ce am văzut trailer-ul pentru GTA Trilogy The Definitive Edition ne putem face o idee despre cum va arăta vestul sălbatic din primul RDR.

Cât despre GTA 6 și toate plânsetele frustraților de pe reddit care zic că o să fie prost? Sunt convins că jocul va fi bun, indiferent cât durează până când va fi lansat, iar faptul că anumite curente precum BLM și LGBT ar putea influența povestea nu trebuie neapărat să fie privit ca un defect… poate este o șansă în plus de a genera conținut la fel de goofy și critic la adresa societății moderne. Iar dacă seria asta a făcut ceva bine mereu, a fost fix să ia peste picior toate problemele mundane.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button