PC&Consoles

Red Dead Redemption disponibil pe PC … prin PlayStation Now

Mana sus cine vrea Red Dead Redemption portat pe PC! Mana jos, pentru ca nu o sa avem parte de o portare oficiala din partea Rockstar, ci mai mult o posibilitatea de juca clasicul titlu via Playstation Now, serviciul de streaming catre PC a celor de la Sony.

Pentru cei care se bucura nespus chiar si asa, avem inca o veste proasta… este vorba de varianta de PS3 a jocului, pe care o sa o poti transforma intr-un stream de pe PS4 catre PC-ul tau. Sa recapitulam…: Folosim un Playstation 4, pentru a juca un joc de PS3 pentru a putea accesa jocul de PS3, pe PC. Nu suna usor a scarpinat cu mana dreapta la urechea stanga? Asta ca sa nu mai discutam despre abonamentul la Playstation Now.

Este o optiune pana la urma, putand sa joci intr-un final acest titlu pe PC, atata timp cat Rockstar, poate, daca da sfantul Pixel, rezolva problemele de logare pe servere si timpi de incarcare care inca sunt groaznici dupa ani de la lansare.

Pe de alta parte, poti acum sa joci Red Dead Redeption pe PC… lucru pe care nu il puteam spune in urma cu doar cateva zile. Mai simplu, defilam cu ce avem mon chere!

[Playstation Blog]

Tags

Related Articles

5 Comments

  1. Nu este nevoie de PS4 pentru a avea PS Now pe PC …. PsNow este si standalone pt PC!

    Nu am avut nici ps3 si nici ps4 si tocmai ce mi s-a incheiat subscriptia de 1 luna de PSnow cu care am terminat seriile God of war, Uncharted si Last of US… cu controller de xbox 🙂

    De mentionat este faptul ca respectivul cont de PS Network este facut pe Anglia; jocurile ruleaza cu sunet 2.0 si streamul este limitat la 720p. E bine ca nu fac verificari de IP uri pentru ca desi serviciul PSnow pentru PC este disponibil doar in Anglia , USA, Olanda si Belgia(parca) eu nu am avut probleme cu IP de Romania, nu am folosit VPN uri si alte programe similare

    De rulat au rulat totusi foarte bine jocurile, cu mentiunea ca desi ei zic ca o conexiune minima de 5 Mbps este necesara … placa de retea statea in 11 Mbps destul de des, si s-ar fi dus si mai sus daca as fi avut router Gigabit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close