PC&Consoles

Red Dead Redemption disponibil pe PC … prin PlayStation Now

Mana sus cine vrea Red Dead Redemption portat pe PC! Mana jos, pentru ca nu o sa avem parte de o portare oficiala din partea Rockstar, ci mai mult o posibilitatea de juca clasicul titlu via Playstation Now, serviciul de streaming catre PC a celor de la Sony.

Pentru cei care se bucura nespus chiar si asa, avem inca o veste proasta… este vorba de varianta de PS3 a jocului, pe care o sa o poti transforma intr-un stream de pe PS4 catre PC-ul tau. Sa recapitulam…: Folosim un Playstation 4, pentru a juca un joc de PS3 pentru a putea accesa jocul de PS3, pe PC. Nu suna usor a scarpinat cu mana dreapta la urechea stanga? Asta ca sa nu mai discutam despre abonamentul la Playstation Now.

Este o optiune pana la urma, putand sa joci intr-un final acest titlu pe PC, atata timp cat Rockstar, poate, daca da sfantul Pixel, rezolva problemele de logare pe servere si timpi de incarcare care inca sunt groaznici dupa ani de la lansare.

Pe de alta parte, poti acum sa joci Red Dead Redeption pe PC… lucru pe care nu il puteam spune in urma cu doar cateva zile. Mai simplu, defilam cu ce avem mon chere!

[Playstation Blog]

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close