MORE

Red Dead Redemption ar putea avea un remake pe PC

Zvonurile că Red Dead Redemption va primi o continuare sau o variantă refăcută tot persistă de ani de zile, iar astăzi apare încă unul.

O publicație din Coreea de Sud numită Game Focus  susține că o variantă refăcută a lui Red Dead Redemption în „HD” pentru noile generații de console ar fi acum în dezvoltare. Acest joc ar urma să fie dezvăluit chiar săptămâna aceasta, în timpul evenimentului la care Sony va anunța Playstation 4 Neo.

Jocul va fi disponibil nu doar pe Playstation 4, dar și pe PC. Site-ul de unde a început povestea susține că va exista și o variantă de Xbox One, doar că aceasta nu va fi disponibilă în Coreea de Sud.

Având în vedere că Rockstar cam șomează de ceva vreme, conținutul pentru GTA 5 fiind puțin și rar, studioul cu siguranță lucrează la ceva nou, mai consistent, așa că posibilitatea ca acel lucru să fie Red Dead Redemption Remaster nu este exclusă.

Adevărul îl vom afla până la sfârșitul săptămânii.

[The Escapist]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

10 Comments

  1. Sunt de parere ca au mai multe proiecte incepute printre care si GTA 6 doar ca sunt inca la inceput de proiect. Posibil sa ne arate cate o informatie in viitorul apropriat. Ce sunt sigur e ca Rockstar nu a fost in „vacanta” tot acest timp sigur o sa ne arate ce au facut in acest timp de liniste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close