GamingRSS PaginaDeMedia

Un angajat Rockstar a dezvăluit indicii despre Red Dead Redemption 3

Rockstar este un nume consacrat în industria jocurilor video, iar cu un asemenea portofoliu, cine suntem noi să-i acuzăm pe dezvoltatori că nu ne servesc GTA 6 sau… Red Dead Redemption 3?

Păi, acuzațiile noastre s-ar putea să fie nefondate, întrucât un leak despre următorul joc din seria western și-a făcut apariția online, din cauza (sau ar trebui să spun mulțumită?) unui angajat din cadrul companiei.

Descoperirea a fost făcută de SproutWired, iar originea veștii poate fi găsită pe profilul de LinkedIn al angajatului (care ocupă poziția Lead AI and Gameplay Programmer). De acolo reiese practic faptul că Red Dead Redemption 3 chiar se află în curs de dezvoltare, iar credibilitatea este cu atât mai mare cu cât experiența angajatului în cadrul Rockstar este dovedită de cei peste șapte ani de lucru, iar acesta și-a adus contribuția inclusiv la dezvoltarea lui RDR 2, GTA Heists și versiunii pentru consolele next-gen a lui GTA V.

Red Dead Redemption 3 indicii

Red Dead Redemption 3 ar putea fi mai aproape decât ce vedem în oglinda retrovizoare

Profilul individului în cauză menționează că acesta are „doi ani de experiență în mobilizarea departamentului de AI spre dezvoltarea lui RDR 3 și a altor proiecte”. Dacă este să ne luăm după cele indicate, avem parte de vești extrem de bune. Poate că RDR 2 nu a fost la fel de popular ca GTA V în materie de vânzări, însă western-ul celor de la Rockstar rămâne în continuare unul din cele mai populare jocuri, cu un adevărat potențial.

Cel de-al doilea joc din serie a fost un succes răsunător, și ar fi păcat ca Red Dead Redemption 3 să rămână doar un vis frumos. Eu zic totuși că avem motiv să ne bucurăm, așa că mă scuzați, îmi voi pune pe fundal soundtrack-ul celui de-al doilea joc în timp ce pregătesc încă o vizionare a trilogiei lui Sergio Leone.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button