GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Red Dead Redemption 2 va redefini industria jocurilor, chipurile

În această toamnă va sosi noul joc marca Rockstar, Red Dead Redemption 2. Este titlu al cărui buget de producție vă garantez că sare de 200 de milioane de dolari și la fel de garantat se va vinde în suficiente exemplare încât să facă fiecare altă franciză aflată acum pe piață să pară cam modestă prin comparație.

Take Two are așteptări foarte mari de la acest joc. CEO-ul companiei, Strauss Zelnick, a declarat într-o conferință recentă cu investitorii că jocul nu va fi un simplu succes, nu va fi doar încă o lansare de joc, va fi un eveniment de divertisment masiv. Mai exact, va acapara atenția planetei, la fel cum a făcut și GTA în ultimii ani.

Nu numai asta, dar Zelnick susține că Red Dead Redemption 2 va redefini industria jocurilor. Cum exact va face asta? Poate va iniția un nou val de jocuri western, poate va include o componentă de monetizare care va fi adoptată de toată industria, sau poate se va vinde atât de bine încât va provoca un crater masiv în perioada lansării din care nu vor mai ieși jocurile lansate în aceeași perioadă. Cu toate acestea, nu este prevăzut să se vândă la fel de bine ca GTA 5, care se apropie de 100 de milioane de exemplare vândute.

În conferință a mai fost menționat și că Red Dead Redemption 2 va avea un mod de multiplayer inedit, ceea ce îmi imaginez că se va manifesta sub forma unui sistem de monetizare care va necesita o carte de credit pentru a putea reîncărca un pistol. Ar fi următorul pas logic de la GTA Online.

Red Dead Redemption 2 va fi lansat în ziua de 26 octombrie pentru Playstation 4 și Xbox One, urmând ca o variantă de PC să fie disponibilă cândva, în viitor, probabil.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button