GamingMobilePC&ConsolesȘtiri IT

Red Dead Redemption 2 va avea o aplicație de mobil

În urmă cu cinci ani de zile și-a făcut apariția o manie în industria jocurilor. Fiecare titlu nou, în special cele din categoria AAA, avea o aplicație de mobil asociată. Aceste aplicații promiteau marea cu sare, iar treptat au început să se rarefieze.

Un exemplu grozav ar fi cele marca Ubisoft, care au fost anunțate cu multă fanfară la E3, și nu s-au materializat vreodată pentru The Crew sau The Division. Eh, acea manie n-a dispărut cu totul încă, deoarece Red Dead Redemption 2 va primi una.

red dead redemption 2 mobile 1

Aplicația jocului va fi disponibilă mâine pentru iOS și Android, și vă permite să mutați o mare parte din interfața jocului pe un dispozitiv mobil, având în așa fel o experiență ceva mai… imersivă? Sau poate mai fluidă, nefiind nevoie să vă tot fâțâiți cu lucruri precum harta.

Aceasta poate fi văzută pe dispozitivul secundar, se pot marca puncte de interes, puteți vedea starea curentă a personajului vostru, puteți vedea statistici despre ce ați făcut prin lume și aveți chiar acces la o variantă digitală a manualului. Un ghid pentru joc va mai fi disponibil.

red dead redemption 2 mobile 1

Din moment ce Red Dead Redemption 2 va fi lansat mâine, vă puteți aștepta ca internetul să fie bombardat non-stop cu știri despre el, ghiduri, review-uri, editoriale, opinii, laude, critici, și toate cele.

[Gamespot]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button