GamingFilmePC&Consoles

Red Dead Redemption 2 a fost transformat în serial

Red Dead Redemption 2 este un titlu care continuă să fascineze gamerii din toată lumea și oferă una dintre cele mai bune povești pe care le-am întâlnit până acum într-un joc. Dar nu toată lumea apreciază jocurile video și ar fi păcat ca aceste persoane să rateze o astfel de poveste. Și fix de la ideea asta a plecat și un fan care a transformat RDR2 într-un serial cu episoade de 45 de minute.

The Read Dead Redemption 2 Show nu este doar o serie de videouri de tip „Let’s Play!”. Creatorul acestor episoade folosește camera cinematică pusă la dispoziție de joc alături de cutscene-uri pentru a crea o experiență cât mai fluidă. În acest fel, singurele momente în care îl vezi pe Arthur în luptă sunt acelea în care jocul o cere. Dar per total, videourile se simt mai de grabă ca o animație decât ca un joc, ceea ce este o reușită pentru creatorul acestora.

Canalul de YouTube este încă activ, dar upload-urile sunt destul de rare întrucât fiecare episod necesită ceva muncă. Dar dacă vrei să retrăiești povestea din Red Dead Redemption 2 într-o lumină nouă și ai rămas fără seriale pe care să le urmărești, poți încerca unul dintre episoadele lansate.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button