Gaming

Red Dead Redemption 2 este premiantul unui concurs de screenshot-uri creative

Autor: Matei Pană

Săptămâna trecută, Red Dead Redemption 2 a participat împreună cu alte jocuri la Virtual Photo Challenge din cadrul London Games Festival. Challenge-ul a fost sponsorizat și jurizat de Nvidia și The Forth Focus, iar screenshot-ul anului a fost făcut de Joe Meizies. Screenshot-ul respectiv a fost expus în Trafalgar Square, ca parte a festivităților de weekend.

Organizatorii festivalului au pus la dispoziția publicului un folder de Google Drive cu cele mai bune screenshot-uri din cadrul concursului, cu capturi din jocuri cum ar fi Horizon Forbidden West, Gran Turismo, Ghost of Tsushima, Star Wars: Jedi Fallen Order, Cyberpunk 2077 și multe altele.

Pe măsură ce jocurile au început să arate din ce în ce mai bine și mai realist, photo mode-ul a devenit o opțiune din ce în ce mai întâlnită în titlurile majore, dar și mai variată. Dacă înainte un astfel de mod te lăsa doar să schimbi unghiul camerei, distanța și field of view-ul, acum există mult mai multe caracteristici cum ar fi filtrele, efectele sau diferitele poziții și expresii faciale ale personajului principal în cazul jocurilor third person.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button