GamingȘtiri IT

Red Dead Redemption 2 pentru PC este din ce în ce mai aproape, iar acum vedem și câteva setări grafice

Altă lună, alte detalii despre Red Dead Redemption 2 pentru PC ies la iveală. De această dată, un utilizator al forumului „GTA Forums” a dezvăluit câteva setări de PC din aplicația companion pentru mobile a lui RDR2 care sugerează că o versiune pentru PC este în plin proces de dezvoltare. Ceea ce este și mai interesant, este faptul că nu este vorba doar de rămășițe din setările lui GTA V, întrucât există diferențe între setările celor două jocuri, printre care suportul pentru „DirectX Feature Set 12_1”, ceea ce înseamnă că Red Dead Redemption 2 va rula pe cel mai nou API de la Microsoft, DirectX 12.

De asemenea, unele setări s-au transformat acum în slidere, spre exemplu, Refresh Rate. Se pare că Rockstar a implementat niște noutăți și în meniul R* Editor iar acum, fiecare setare grafică are și opțiunea Ultra, lucru absent din Grand Theft Auto V. Faptul că avem ocazia să vedem astfel de leak-uri nu ar trebui trecut cu vederea și înseamnă că ne apropiem din ce în ce mai rapid de lansarea lui Red Dead Redemption 2 și pentru PC .

Dacă vreți să vedeți cu ochii voștri toate informațiile despre care am vorbit mai sus, puteți intra pe forum-ul sursă.

Ce mai știm până acum despre varianta de PC a lui Red Dead Redemption 2?

Deja sunt destul de multe informații despre venirea lui RDR2 și pe platforma rege încât nu putem să-l mai considerăm un simplu zvon, iar în trecutul nu foarte îndepărtat am fost martori la tot felul de informații despre acest proiect; informații pe care le-am pus într-o listă:

  • În codul sursă al Rockstar Social Club s-a găsit o referință („RDR2_PC_Accomplishments”) care confirmă faptul că varianta de PC va avea la fel ca și GTA V, achievement-uri pe care le vei debloca îndeplinind diverse obiective in-game.
  • CEO-ul Take Two a răspuns unei întrebări despre RDR2, spunând că nu ar fi nici un factor negativ în legătură cu lansarea jocului și pentru PC.
  • Varianta de PC a lui Red Dead Redemption 2 apare listată pe profilele de LinkedIn a mai multor angajați Rockstar.
  • Poate cea mai importantă scurgere de date referitoare la RDR2 pentru PC este un video încărcat pe YouTube în care un tester a filmat cu telefonul ceea ce pare a fi meniul de setări grafice ale jocului.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button