GamingPC&ConsolesTech&IT

Red Dead Redemption 2 a fost prezentat oficial intr-un trailer

Red Dead Redemption 2 este o poveste epică a vieții în afara legii, care îmbină perfect naratiunea cu acțiunea și explorarea libera – toate sub amenințarea permanentă a pericolului.

Partea a doua a trailerului pentru Red Dead Redemption 2 prezinta tot felul de intamplari nefaste, in care Arthur și Van der Linde Gang se pot implica, inclusiv jefuirea trenurilor, întâlniri cu bande rivale și raufacatori, plus multe altele, intr-o lume extrem de vie dar si plina de pericole. Videoclipul lansat recent ofera, de asemenea, o privire asupra noului sistem extins Dead Eye și a fost capturat în întregime din joc.

Red Dead Redemption 2 va fi disponibil incepând cu 26 octombrie 2018 pentru sistemele PlayStation 4 și Xbox One.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button