GamingRSS PaginaDeMedia

Red Dead Redemption 2 este jocul anului 2020 pentru comunitatea Steam

Dacă e să luăm ideea la puricat, Red Dead Redemption 2 este un joc lansat în 2019. Dar o diferență de un an nu este prea relevantă pentru comunitatea de pe Steam. Și asta se vede, întrucât Valve a publicat lista oficială The Steam Awards 2020, iar simulatorul nostru preferat de western-uri spaghetti este proaspăt încoronat.

The Steam Awards este dedicat jocurilor care au fost lansate pe platformă după luna noiembrie. Din moment ce Red Dead Redemption 2 și-a făcut apariția în decembrie 2019, acesta, la fel ca multe alte titluri, a fost un concurent cu acte în regulă. Premiile acordate jocurilor sunt bazate pe diferite categorii interesante, precum The Labor of Love. Acesta, de pilda, este destinat jocurilor lansate cu un an in urma dar care au oferit suport post-launch foarte apreciat de playeri.

Red-Dead-Redemption-2-Steam-Awards-2020

Până una alta, iată lista completă a jocurilor câștigătoare, pe categorii, alături de titlurile nominalizate. În frunte cu RDR 2, The Steam Awards 2020 a avut și are cu ce se mândri:

  • VR Game of the Year: Half-Life: Alyx (Phasmophobia, The Room VR: A Dark Matter, Thief Simulator VR, Star Wars Squadrons)
  • Labor of Love: Counter-Strike: Global Offensive (Among Us, Terraria, The Witcher 3: Wild Hunt, No Man’s Sky)
  • Better With Friends: Fall Guys (Sea of Thieves, Borderlands 3, Deep Rock Galactic, Risk of Rain 2)
  • Most Innovative Gameplay: Death Stranding (Control, Superliminal, Noita, Teardown)
  • Outstanding Story-Rich Game: Red Dead Redemption 2 (Detroit: Become Human, Mafia Definitive Edition, Metro Exodus, Horizon Zero Dawn)
  • Best Game You Suck At: Apex Legends (Crusader Kings 3, Ghostrunner, FIFA 21, GTFO)
  • Outstanding Visual Style: Ori and the Will of the Wisps (Battlefield 5, There is No Game, Marvel’s Avengers, Black Mesa)
  • Best Soundtrack: DOOM Eternal (Halo: The Master Chief Collection, Helltaker, Need for Speed Heat, Persona 4 Golden)
  • Sit Back and Relax: The Sims 4 (Microsoft Flight Simulator, Satisfactory, Untitled Goose Game, Factorio)
  • Game of the Year: Red Dead Redemption 2 (Hades, DOOM Eternal, Fall Guys, Death Stranding)

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button