PC&Consoles

Red Dead Redemption 2 confirmat, harta sa apare pe internet

Red Dead Redemption 2 pare sa evolueze de la stadiul de zvon nefondat la zvon chiar credibil, harta jocului facandu-si aparitia pe internet.

Harta nu pare a fi o simpla facatura, fiind confirmata prin surse independente de site-ul TechRadar.

Locatia in care se petrece Red Dead Redemption 2 este amplasta la nord-estul hartii jocului precedent, avand chiar si o zona comuna, Great Plains.

Red Dead map leak

In aceasta zona nu este prezenta calea ferata care era in Red Dead Redemption, ceea ce indica posibilitatea ca povestea jocului sa se desfasoare cu cativa ani mai devreme, intr-o varianta si mai salbatica a vestului.

Restul hartii cuprinde un relief destul de variat, cu multe rauri, munti, zone desertice, campii, dealuri, ceea ce pare a fi o delta sau o mlastina si chiar insule.

Jocul nu a fost confirmat inca de Rockstar, dar cum E3 este la o aruncatura de bat distanta, peste numai doua luni, nu ar fi greu de crezut ca atunci va fi anuntat Red Dead Redemption 2.

Cu putin noroc jocul chiar va ajunge si pe PC, nu de alta, dar Take Two are dovezi clare cu GTA 5 ca un joc bine portat va continua sa se vanda ca painea calda chiar si la un an dupa lansare.

[TechRadar]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button